Paintball zaterdag 10/04 14:00-17:00 uur (t/m 17 jaar)

by
254 254 people viewed this event.
Free

Paintball behoeft eigenlijk geen uitleg. Na het omkleden in je complete outfit met met paint-gun en speluitleg ga je met eigen vervoer naar het terrein. Het paintballen duurt 2 uur (met heen en terugreis 3 uur) Er wordt altijd gespeeld onder begeleiding van ervaren instructeurs. Voor degene tot en met 17 jaar is de eerste shift op zaterdag- of zondagochtend gereserveerd. Ben je 18 jaar of ouder? Dan kun je je opgeven voor de shifts die daarop volgen.

LET OP!
– Inschrijven voor dit tijdslot is alleen voor dames en heren t/m 17 jaar uit de gemeente Drechterland, Enkhuizen, & Stede Broec.
– Jezelf op aanwezig zetten in dit event op Facebook is niet voldoende, je dient je aan te melden via de kolom hiernaast en je gegevens in te voeren zodat wij in de week voorafgaand aan het evenement jou kunnen informeren via mail.

In samenwerking met jongerenwerk Enkhuizen, Inventas, jongerenwerk Drechterland en de buurtsportcoaches uit deze gemeenten organiseert Stichting Hart van West Friesland 10 en 11 april een sportief weekend. Deelname is mogelijk voor alle inwoners van 14-17 jaar uit Stede Broec, Enkhuizen of Drechterland!

Behoor jij tot deze doelgroep en heb je zin om eens een weekend lekker sportief bezig te zijn?

Misschien zit er wel een sport tussen die je altijd al eens hebt willen proberen. Geef je dan snel op voor de verschillende clinics!

Event registration closed.

Date And Time

10-04-2021 @ 14:00 to
10-04-2021 @ 17:00

Registration End Date

09-04-2021

Event Types

Event Category

Share With Friends

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.